Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459288

Copa 730459288 Información oficial sobre el partido 730459288 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Madrid Republicano CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Republicano CF' en el partido 6 - 1 Ermita team Alineación oficial del equipo 'Ermita team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Madrid Republicano CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Republicano CF' en el partido 7 - 0 Ermita team Alineación oficial del equipo 'Ermita team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Republicano CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MDR van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marco Mila va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): MDR s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Martí de Masdevall per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mauro Villasante va anar directament als peus de Jesús David Irusta que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): MDR va augmentar la diferència quan Àlex Olesti no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): MDR va obtenir un penal al minut 39, que va llançar a la perfecció Jesús David Irusta. 5 - 1 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): MDR va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mauro Villasante va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Dorkaitz Retenaga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MDR se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Àlex Olesti de MDR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús David Irusta per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martin Weidenmann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Gaizka Arizkuren es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Villasante, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Ermita team

Goles Goles

  • 105 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan Luis Ferroso rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gábor Böő, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Juan Quiroga de Ermita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.