Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459201

Copa 730459201 Información oficial sobre el partido 730459201 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

BrainDead C.F. Alineación oficial del equipo 'BrainDead C.F.' en el partido 5 - 1 Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BrainDead C.F. Alineación oficial del equipo 'BrainDead C.F.' en el partido 4 - 0 Ensanche Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ensanche Club de Fútbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BrainDead C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Arkadiusz Kosiak va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 26.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): BDC, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Hermenegil Daviu per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Ärni Hirv va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Rohan Bryan, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 1.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Rohan Bryan va augmentar l'avantatge de BDC a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): BDC va aconseguir el 5 - 1 quan Rohan Bryan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): BDC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hermenegil Daviu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Indalecio Cernesio.
  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Bertie von Mossner quasi dona a BDC l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BDC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arkadiusz Kosiak va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): BDC van sortir al contraatac al minut 81, però Mikael Schoch va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Ensanche Club de Fútbol

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Daniel Golpillanes sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 25 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Cirna de Ensanche es va guanyar la targeta groga merescudament.