Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730455785

Copa 730455785 Información oficial sobre el partido 730455785 en Hattrick

06.03.2024 11:15:00

S.C Napoli Alineación oficial del equipo 'S.C Napoli' en el partido 2 - 3 Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
S.C Napoli Alineación oficial del equipo 'S.C Napoli' en el partido 1 - 5 Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.C Napoli

Goles Goles

  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Napoli van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Maksymilian Silski.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nguyễn Quốc Hưng va treure un córner llarg cap al segon pal que en Vittorio Lanzana, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 69 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Nguyễn Quốc Hưng quasi empata el partit al minut 69, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Stoney United

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Stoney agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José Ramis amb mestria.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Stoney l'avantatge per 0 - 2. Ahmed Goula Soilihi en va ser l'anotador.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador de Stoney Samu Huilaja va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 63 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marcel Wichelhaus al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Oronzo Fanti va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Dušan Vozdecký va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Oronzo Fanti, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Santiago Guiu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dušan Vozdecký, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stoney va ser a punt de marcar al minut 80, quan el seu jugador Marius Turcu va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.