Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730450771

Copa 730450771 Información oficial sobre el partido 730450771 en Hattrick

06.03.2024 10:30:00

ANADIOMENOI Alineación oficial del equipo 'ANADIOMENOI' en el partido 5 - 2 Athletic United of K Alineación oficial del equipo 'Athletic United of K' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ANADIOMENOI Alineación oficial del equipo 'ANADIOMENOI' en el partido 4 - 2 Athletic United of K Alineación oficial del equipo 'Athletic United of K' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANADIOMENOI

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): DREAMS prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Christos Tevekelis va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): DREAMS s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Christos Tevekelis per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 46 (Gol por la derecha): El jugador Leontijus Reingardtas de DREAMS, després de 46 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Leontijus Reingardtas va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 62 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 2.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Leontijus Reingardtas va augmentar l'avantatge de DREAMS a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dragoş-Robert Reti va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Fryderyk Romuzga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Christos Tevekelis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 20, però una magnífica aturada de Fryderyk Romuzga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Christos Tevekelis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Athletic United of K

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Athletic. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sebastiano Satta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Dragutin Mak va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 58 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Hafız Çavlan va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dragutin Mak va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerlof van Reemst de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.