Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730438981

Copa 730438981 Información oficial sobre el partido 730438981 en Hattrick

05.03.2024 19:00:00

burgunat Alineación oficial del equipo 'burgunat' en el partido 3 - 0 Lobus F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
burgunat Alineación oficial del equipo 'burgunat' en el partido 2 - 0 Lobus F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobus F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

burgunat

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador Philipp Henninges de burgunat, després de 64 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Cezary Myszkiewicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sirmantas Korpačiovas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a burgunat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Fidel Kablan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de burgunat.
  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sirmantas Korpačiovas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Khamis Bin Tareq Al-Saadi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): burgunat va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fidel Kablan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aurelio Favari.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): burgunat va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cezary Myszkiewicz en un 1 contra 1 amb el porter Aurelio Favari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lobus. La jugada d'estratègia del burgunat per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Khamis Bin Tareq Al-Saadi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matteo Resnati de burgunat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lobus F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Ferruccio Fantino va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lobus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Lobus van sortir al contraatac amb encert al minut 72, però Ferruccio Fantino no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Volodymyr Andrienko de Lobus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.