Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730436269

Copa 730436269 Información oficial sobre el partido 730436269 en Hattrick

05.03.2024 19:15:00

Bovini Atletici Alineación oficial del equipo 'Bovini Atletici' en el partido 2 - 6 S.S.C. Invictus Alineación oficial del equipo 'S.S.C. Invictus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bovini Atletici Alineación oficial del equipo 'Bovini Atletici' en el partido 3 - 0 S.S.C. Invictus Alineación oficial del equipo 'S.S.C. Invictus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bovini Atletici

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El Atletici no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Atanas Yurukov es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 69 minuts quan Petar Nedyalkov va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Steve Pereda, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pedro Luís Miranda va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 26 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Atletici va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Seppe Baudin va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Atletici enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Gunnar Lindskog va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Malte Juhlin després que el jugador de Atletici li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

S.S.C. Invictus

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nicola Maggiolo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 20, Invictus va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Per Høj.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Invictus eren letals, i Adrian Mardale va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andrej Legimovich va augmentar l'avantatge de Invictus a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): El porter de Invictus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Frédéric Barboux va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 5!
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Adrian Mardale va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 2 - 6 per a Invictus.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Per Høj.