Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730434136

Copa 730434136 Información oficial sobre el partido 730434136 en Hattrick

05.03.2024 19:45:00

Torello F.C. Alineación oficial del equipo 'Torello F.C.' en el partido 3 - 0 Antani Forever Alineación oficial del equipo 'Antani Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torello F.C. Alineación oficial del equipo 'Torello F.C.' en el partido 3 - 0 Antani Forever Alineación oficial del equipo 'Antani Forever' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torello F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fredrik Knutsson va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 19, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Torello, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Torello va augmentar la diferència quan Edmund Łysakowski no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Torello va obtenir un penal al minut 70, que va llançar a la perfecció Leo Stjärnström. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Torello va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Taimaz Esfahanian en un 1 contra 1 amb el porter Giovanni Driussi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Taimaz Esfahanian de Torello gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Edmund Łysakowski va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Omiros Mantzios, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Torello ho intentava per la dreta per mitjà de Hayati Yaşar Bura, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Hayati Yaşar Bura es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 77, però el porter va aturar el seu xut.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Omiros Mantzios va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uriele Pierelli.

Antani Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Forever, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Tomasz Daros va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Arturo Lins al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.