Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730427872

Copa 730427872 Información oficial sobre el partido 730427872 en Hattrick

05.03.2024 18:15:00

Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido 3 - 2 Kloppschejungs Alineación oficial del equipo 'Kloppschejungs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido 3 - 1 Kloppschejungs Alineación oficial del equipo 'Kloppschejungs' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gassekicker

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Gassekicker va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Karsten Herbich va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Gassekicker va aconseguir el 2 - 0 quan Heinz Beecker va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Corria el minut 70, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gassekicker s'avançava en el marcador després que en Viliam Peklanský xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Heinz Beecker gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Curd Kamin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Kevin Riolfo Secco es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, Viliam Peklanský gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Kloppschejungs

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Hakim Ikrami el va rematar Frank Mattmer amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Hakim Ikrami va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Frank Mattmer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tim Leimer de Kloppschejungs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shachar Yasinsky.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Octavian Jimborean de Kloppschejungs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.