Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Maceira (1591488) - Excalibur (120159) » 730351222: T75/R4

Copa 730351222 Información oficial sobre el partido 730351222 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

A Maceira Alineación oficial del equipo 'A Maceira' en el partido 1 - 2 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A Maceira Alineación oficial del equipo 'A Maceira' en el partido 1 - 2 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Maceira

Goles Goles

  • 114 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 73. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Gholoom Bin-Ghadayer va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Russell Thomson va marxar de Fernando Evigui en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Maceira van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En José Fernando Simón va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Gholoom Bin-Ghadayer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Maceira João Lucas Guimarães quasi va assolir l'empat al minut 102 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Excalibur

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cecilio Gómez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Excalibur.
  • 170 Minuto 92 (Gol de falta): Al minut 92, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a József Sztarenki posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ilídio Saraiva haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Excalibur al minut 23.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Cecilio Gómez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 29, un contraatac del Excalibur no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Fernando Evigui perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nicholas D'Angelo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Cecilio Gómez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Cecilio Gómez va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Verdugo de Excalibur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.