Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stevemasters (486393) - A.A.Kamandulas (308950) » 730351010: T75/R4

Copa 730351010 Información oficial sobre el partido 730351010 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Stevemasters Alineación oficial del equipo 'Stevemasters' en el partido 1 - 4 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stevemasters Alineación oficial del equipo 'Stevemasters' en el partido 0 - 2 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stevemasters

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Claudio Pinilla de Stevemasters va demostrar les seves habilitats al minut 56 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Jubón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Cătălin Bănărescu de Stevemasters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70 del partit, Cătălin Bănărescu de l'equip Stevemasters, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): L'entrenador del A.A.Kamandulas va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 33 va arribar el 0 - 1 quan en Vitório Tático va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ferdinando Diletti de A.A.Kamandulas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 40 de partit.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del A.A.Kamandulas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ferdinando Diletti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Stevemasters. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sébastien Marchand la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del A.A.Kamandulas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Essam Assem era fer passades de llarga distància. Al minut 15 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Juan García Ferreros però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Vitório Tático va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Miguel González Priorío va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.