Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Lluerna (1588073) - Los Çaos (122995) » 730193718: T75/R3

Copa 730193718 Información oficial sobre el partido 730193718 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

La Lluerna Alineación oficial del equipo 'La Lluerna' en el partido 1 - 2 Los Çaos Alineación oficial del equipo 'Los Çaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Lluerna Alineación oficial del equipo 'La Lluerna' en el partido 2 - 0 Los Çaos Alineación oficial del equipo 'Los Çaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Lluerna

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Torben Samitz va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adelindo Cardoso va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Lluerna per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Remo Olivato va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Lluerna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nabar Mendiaga en un 1 contra 1 amb el porter Valeri Atanasov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Torben Samitz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lluerna.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Lluerna va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tarsun Palatekin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Torben Samitz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 54, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Sergio Seras Valiente va estar a punt d'empatar per a Lluerna quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Valeri Atanasov va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Tarsun Palatekin de Lluerna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Çaos

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Çaos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan Ilija Stojković, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Çaos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ilija Stojković, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): Çaos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Fernando Elso va anar a parar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Çaos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Vicente Guedeja, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Çaos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Albentosa Baiges s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ilija Stojković es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radu Negre de Çaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.