Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sorrentino Calcio (777309) - Rangers de Samil (488735) » 730193337: T75/R3

Copa 730193337 Información oficial sobre el partido 730193337 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Sorrentino Calcio Alineación oficial del equipo 'Sorrentino Calcio' en el partido 4 - 6 Rangers de Samil Alineación oficial del equipo 'Rangers de Samil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Sorrentino Calcio Alineación oficial del equipo 'Sorrentino Calcio' en el partido 7 - 4 Rangers de Samil Alineación oficial del equipo 'Rangers de Samil' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,1 % 14,9 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sorrentino Calcio

Goles Goles

  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): Cristian Mumany de Sorrentino va demostrar les seves habilitats al minut 29 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Sorrentino van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Nuño Ballado en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Sorrentino va reduir el marcador al minut 73 a 3 - 4 quan Antonio Suecia va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ernest Fontanilles va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 75.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Macario Castells de Sorrentino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rangers de Samil

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Luis Estébanez Alonso donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 17, Rangers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Estébanez Alonso.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan José Barcena va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Atharratz Bokaikoa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Passats 90 minuts de partit, Rangers es va posar per davant amb un 4 - 5 quan Nèstor Vallhonrat es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sorrentino. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Ferrer Fuentes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rangers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 6 arribava al minut 91.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Del Pino de Rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.