Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARKBA'S TEAM (124863) - Euskadiko taldea (796114) » 730193023: T75/R3

Copa 730193023 Información oficial sobre el partido 730193023 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 2 - 0 Euskadiko taldea Alineación oficial del equipo 'Euskadiko taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 2 - 0 Euskadiko taldea Alineación oficial del equipo 'Euskadiko taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARKBA'S TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del MARKBAS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Michael Schumacher, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): 潘 (Pan) 志俊 (Zhijun) estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Saïd Omar Abdou va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Timo Kalev va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 22, i va passar la pilota a 潘 (Pan) 志俊 (Zhijun), però aquest no va encertar a marcar.
  • 287 Minuto 71 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Nil Badia ja els havia advertit que el porter contrari, en Nils Schrankl, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Robert Bø de MARKBAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nándor Galla.

Euskadiko taldea

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Euskadiko va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Muhamed Handžić, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 11 minuts, el Euskadiko va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Guillermo Vázquez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Euskadiko que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yurii Zabolotny de Euskadiko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.