Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

contable (1585041) - Val Académica (796806) » 730192926: T75/R3

Copa 730192926 Información oficial sobre el partido 730192926 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

contable Alineación oficial del equipo 'contable' en el partido 1 - 3 Val Académica Alineación oficial del equipo 'Val Académica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
contable Alineación oficial del equipo 'contable' en el partido 1 - 2 Val Académica Alineación oficial del equipo 'Val Académica' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

contable

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de contable eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 7, Paco Ramos Linde va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El contable va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en José Ojea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Víctor Alcàcer haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a contable al minut 4.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): contable va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Jesús Fañanas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): contable van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 56, però Luis Campino va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Ojea de contable la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Val Académica

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Jurre Voetelink marqués l'empat. Al minut 24 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Beñat Sáinz Quintana quedar desmarcat i marcar per a Académica al minut 61. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jurre Voetelink va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Theodoros Matsinopoulos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Académica que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hyungu Wang, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 15 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Niclas Simonsen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.