Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gruas andres F.C. (122112) - C. D. ALCOYANO (438656) » 730192686: T75/R3

Copa 730192686 Información oficial sobre el partido 730192686 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido 1 - 3 C. D. ALCOYANO Alineación oficial del equipo 'C. D. ALCOYANO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido 0 - 2 C. D. ALCOYANO Alineación oficial del equipo 'C. D. ALCOYANO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gruas andres F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): andres va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Marcos Gómez Martelo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Marcos Gómez Martelo de andres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C. D. ALCOYANO

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Marco Puggioni va pentinar un córner cap al segon pal que Claudi Flavià va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Soriano Rubio que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Marco Puggioni de ALCOYANO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): ALCOYANO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Diego Luengo va quedar-se sol davant el porter Tomasz Schabek, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Òscar Fornell de ALCOYANO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Zacaries Balagué va fer una jugada per la banda esquerra, però Tomasz Schabek va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Marco Puggioni va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tomasz Schabek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Mateo de ALCOYANO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.