Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Puertollano (774169) - Sierra de la Iruela (308474) » 730010612: T75/R2

Copa 730010612 Información oficial sobre el partido 730010612 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

UD Puertollano Alineación oficial del equipo 'UD Puertollano' en el partido 5 - 3 Sierra de la Iruela Alineación oficial del equipo 'Sierra de la Iruela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD Puertollano Alineación oficial del equipo 'UD Puertollano' en el partido 3 - 1 Sierra de la Iruela Alineación oficial del equipo 'Sierra de la Iruela' en el partido
Tiene suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Puertollano

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors del UDP amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 22, deixant Tomi Pusenius en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): UDP prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Pere Mutgé va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Tomi Pusenius va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de UDP pel centre va donar un gran resultat: el gol de Abner Múgica va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Abner Múgica va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 5 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Armando Iturri.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Remón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de UDP se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bruno Jebsen va fer al minut 7 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pere Mutgé, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Tomi Pusenius del UDP ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rodrigo Torres Calvillo al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iliyan Geraskov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomi Pusenius de UDP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Mosquera.

Sierra de la Iruela

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Vindio Álvarez Miguel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): la Iruela va reduir les diferències al marcador en anotar el 5 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Markus Hola.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El 5 - 3 el va apuntar al seu compte particular Juan Gabriel Urraca de la Iruela després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.