Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAKAN'S CLUB (989563) - kamprus team (124419) » 730010554: T75/R2

Copa 730010554 Información oficial sobre el partido 730010554 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

MAKAN'S CLUB Alineación oficial del equipo 'MAKAN'S CLUB' en el partido 0 - 1 kamprus team Alineación oficial del equipo 'kamprus team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MAKAN'S CLUB Alineación oficial del equipo 'MAKAN'S CLUB' en el partido 0 - 2 kamprus team Alineación oficial del equipo 'kamprus team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAKAN'S CLUB

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): MAKAN'S van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de 林 (Lin) 若声 (Ruosheng) des de l'esquerra va sortir desviat.

kamprus team

Goles Goles

  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): En Willi Adler donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 88 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roberto Stofer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Willi Adler al minut 17 semblava entrar, però Jonay Barriomartín va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Simon Bouhours va estar a punt de posar per davant a kamprus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jonay Barriomartín va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del kamprus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Emilio Santo Domingo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): kamprus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Lluc Nogué va quedar-se sol davant el porter Jonay Barriomartín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lluc Nogué va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Stofer de kamprus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnaud Bénezet.