Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Puente (489541) - PLATANO MECANICO (993890) » 730010144: T75/R2

Copa 730010144 Información oficial sobre el partido 730010144 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 1 - 0 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 2 - 0 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Puente

Goles Goles

  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): C.D.Puente, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Jacinto José Dias Figueiredo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): C.D.Puente va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jean Bokken ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Jacinto José Dias Figueiredo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Ferrán Calderón del C.D.Puente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ferrán Calderón estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Daniel Novac, als 60 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Jacinto José Dias Figueiredo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.D.Puente.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Radu-Florin Zangor va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabio Barbacana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

PLATANO MECANICO

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MECANICO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Zdravko Todorov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en André Chaminade no va ser aprofitada per en João Miguel Vissotto que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 264 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Jørgen Solberg en un penal llençat per en Evgeni Kurdomanov va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en André Chaminade de MECANICO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.