Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aaatuuupes7 (1368198) - F.C.Wanijei (1413931) » 730009854: T75/R2

Copa 730009854 Información oficial sobre el partido 730009854 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

aaatuuupes7 Alineación oficial del equipo 'aaatuuupes7' en el partido 4 - 0 F.C.Wanijei Alineación oficial del equipo 'F.C.Wanijei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
aaatuuupes7 Alineación oficial del equipo 'aaatuuupes7' en el partido 6 - 1 F.C.Wanijei Alineación oficial del equipo 'F.C.Wanijei' en el partido
Tiene mala suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aaatuuupes7

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): aaatuuupes7, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Policarpo Teixedo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): aaatuuupes7 va augmentar la diferència quan Reinhart Cohrs no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de aaatuuupes7 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thorkild Askar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): aaatuuupes7 va aconseguir el 4 - 0 quan David Venturi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): Al minut 40, Jaume Albertí gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 真司 (Shinji) 藤井 (Fujii), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Venturi de aaatuuupes7 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C.Wanijei

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Joan Àngel de Gibert va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jerzy Pukowiec, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 42, quan un error defensiu va deixar Gabin Orunegi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Gilberto Schiller la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de F.C.Wanijei havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Alexandru Săftoiu va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Joan Àngel de Gibert va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Radosław Kujawa no es va rendir i va fer unes grans aturades.