Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Clandestino FC (437981) - Mortirolo FS (118623) » 730009192: T75/R2

Copa 730009192 Información oficial sobre el partido 730009192 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Real Clandestino FC Alineación oficial del equipo 'Real Clandestino FC' en el partido 0 - 2 Mortirolo FS Alineación oficial del equipo 'Mortirolo FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Clandestino FC Alineación oficial del equipo 'Real Clandestino FC' en el partido 0 - 4 Mortirolo FS Alineación oficial del equipo 'Mortirolo FS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Clandestino FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Clandestino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaime Omaña, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Clandestino sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hanns-Georg Wollmann, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 214 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Stathis Athanaselis va errar un penal al minut 65 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Desiderio Pontes hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alejandro Santo Domingo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Mortirolo FS

Goles Goles

  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador de Mortirolo Antón Zavala va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 63 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Antón Zavala va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mortirolo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Eelis Skarp va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Mortirolo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Günther Penz va desviar el xut final de Jóhann Einarsson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Jóhann Einarsson de Mortirolo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antón Zavala es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Mortirolo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manuel Grau s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.