Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Guardés F.C. (778070) - sporting de llaranes c.f. (440819) » 730008392: T75/R2

Copa 730008392 Información oficial sobre el partido 730008392 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Sporting Guardés F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting Guardés F.C.' en el partido 3 - 1 sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Guardés F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting Guardés F.C.' en el partido 2 - 0 sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Guardés F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar César Gilete, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sporting se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en César Gilete. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio Campamar per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Romero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 224 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Sporting es va veure beneficiat per la polèmica al minut 83, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Cătălin Nicolaică va relliscar al moment de fer el xut i el porter Rafael Romero no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cătălin Nicolaică va estar a punt d'avançar els locals al minut 102 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 111, Ignacio Campamar de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Eberhard Karllund anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Sporting.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador César Gilete de Sporting va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Vlad Bivolaru de Sporting va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ignacio Campamar de Sporting va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Björn Arens va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.

sporting de llaranes c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de sporting van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Marcelino Puelles.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Saturno da Barqueira quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wilmer Caicedo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 103 (Ocasión de contra por la izquierda): sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 103, però el xut de Wilmer Caicedo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Domingorena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Maldonado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Pérez Garzón de sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de sporting Marcelino Puelles, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Eberhard Karllund. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de sporting, Gervasio Abolafio Martínez, col·locà la pilota just a les mans d'en Eberhard Karllund. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Galdor Mendes va xutar fora per a sporting, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de sporting, Saturno da Barqueira, col·locà la pilota just a les mans d'en Eberhard Karllund. El marcador: 2 - 1.