Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Indalo B (491042) - Yonkis de Manakles (772478) » 730008270: T75/R2

Copa 730008270 Información oficial sobre el partido 730008270 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Real Indalo B Alineación oficial del equipo 'Real Indalo B' en el partido 1 - 2 Yonkis de Manakles Alineación oficial del equipo 'Yonkis de Manakles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Indalo B Alineación oficial del equipo 'Real Indalo B' en el partido 0 - 2 Yonkis de Manakles Alineación oficial del equipo 'Yonkis de Manakles' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Indalo B

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Indalo va reduir el marcador al minut 72 a 1 - 2 quan Alberto Gómez de Avellaneda va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): El Indalo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Andrzej Kiciński la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Diego Calbijo va enviar un xut des de 40 metres al minut 63, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Yonkis de Manakles

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Konstantin Zborovskiy que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a YONKIS.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, YONKIS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Erkan Gülder.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mathias Rolf Blumenthal al minut 13 semblava entrar, però Benedicto Mendes va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): YONKIS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Juan Pedro Elorio va quedar-se sol davant el porter Benedicto Mendes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): José Luis Márquez López de YONKIS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62, Konstantin Zborovskiy de YONKIS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jukka Niva.