Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inu F.C, (1368629) - Caixaes T.S. (798104) » 730008117: T75/R2

Copa 730008117 Información oficial sobre el partido 730008117 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Inu F.C, Alineación oficial del equipo 'Inu F.C,' en el partido 5 - 3 Caixaes T.S. Alineación oficial del equipo 'Caixaes T.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Inu F.C, Alineación oficial del equipo 'Inu F.C,' en el partido 6 - 1 Caixaes T.S. Alineación oficial del equipo 'Caixaes T.S.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inu F.C,

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els jugadors del F.C, amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 9, deixant Iván Villarprego en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 102 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Als 19 minuts, una gran jugada per l'esquerra de F.C, va acabar amb la pilota als peus de Jorge Cocón que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Jaime Carul va pentinar un córner cap al segon pal que Eric Barraquer va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 3.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): F.C, va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 68 Cătălin Nichici va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jaime Carul, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a F.C,.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 51 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Mario Hertenstein quasi empata el partit per a F.C,, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Caixaes. La jugada d'estratègia del F.C, per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josep Maria Labarrieta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pier Francesco Binnella.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pier Francesco Binnella de F.C, per doble groga al minut 70.

Caixaes T.S.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bruno Kavira que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): En Eldin Smajić va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Bruno Kavira la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gabriel Bodlák de Caixaes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 18 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Zaïm Hadry quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.