Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AnderVigo (489429) - luisixu F.C. (795444) » 730007869: T75/R2

Copa 730007869 Información oficial sobre el partido 730007869 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

AnderVigo Alineación oficial del equipo 'AnderVigo' en el partido 1 - 3 luisixu F.C. Alineación oficial del equipo 'luisixu F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AnderVigo Alineación oficial del equipo 'AnderVigo' en el partido 1 - 4 luisixu F.C. Alineación oficial del equipo 'luisixu F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AnderVigo

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alejandro Moro trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del luisixu. La jugada d'estratègia del AnderVigo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jorge Donado va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AnderVigo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Fernández Santillana va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): AnderVigo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Gurp va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Albert Cruañes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Labrue Carrasco de AnderVigo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

luisixu F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): luisixu va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Nir Kariv va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rodrigo Holguín, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 88 de partit va donar a luisixu l'avantatge per 1 - 3. Nir Kariv en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de luisixu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonas Alsaker, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): José Ribes, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 14 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. luisixu va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Jonas Alsaker quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mauri Gòdia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Ribes després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mauri Gòdia va poder desviar-lo a córner.