Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Vallobin (1414692) - Molvízar Club (995150) » 730007819: T75/R2

Copa 730007819 Información oficial sobre el partido 730007819 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Racing Vallobin Alineación oficial del equipo 'Racing Vallobin' en el partido 5 - 2 Molvízar Club Alineación oficial del equipo 'Molvízar Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Racing Vallobin Alineación oficial del equipo 'Racing Vallobin' en el partido 7 - 2 Molvízar Club Alineación oficial del equipo 'Molvízar Club' en el partido
Tiene mala suerte 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Vallobin

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 36 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Joan Perpiñà, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Vallobin a l'empat.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Vallobin. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Joan Perpiñà xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vallobin contenien la respiració mentre en Alessio Alessandrini s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Casabuena es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Joan Perpiñà va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alessio Alessandrini, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Diego Novoa de Vallobin va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 42, però no va estar gaire encertat.

Molvízar Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alberto Quadra-Salcedo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nicolas Laurençon la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Santiago Botia Paniagua de Molvízar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Víctor Tamariz Vargas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 3, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Borja Desguarets de Molvízar va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nicolas Laurençon que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Víctor Tamariz Vargas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.