Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EuroMojinos Futbol Club (1583261) - CELESTRON (1462106) » 730006854: T75/R2

Copa 730006854 Información oficial sobre el partido 730006854 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

EuroMojinos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'EuroMojinos Futbol Club' en el partido 1 - 3 CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EuroMojinos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'EuroMojinos Futbol Club' en el partido 1 - 1 CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,8 % 11,4 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EuroMojinos Futbol Club

Goles Goles

  • 125 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Yordan Peshev va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 2.
  • 104 Minuto 63 (Gol de penalti): EuroMojinos aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Yordan Peshev al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Plata va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de EuroMojinos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

CELESTRON

Goles Goles

  • 135 Minuto 10 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Josef Cílek va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Florian Czasny des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Josef Cílek va estar a punt de posar per davant a CELESTRON amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carmelo Duque de Estrada va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Auguste Fourre va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Teofil Łoza, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): CELESTRON van sortir al contraatac al minut 26, però Josef Cílek va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Auguste Fourre al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josef Cílek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.