Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729836834

Liga 729836834 Información oficial sobre el partido 729836834 en Hattrick

01.04.2024 01:00:00

Latinos Muchachos Alineación oficial del equipo 'Latinos Muchachos' en el partido 1 - 3 Sim City FC Alineación oficial del equipo 'Sim City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Latinos Muchachos Alineación oficial del equipo 'Latinos Muchachos' en el partido 0 - 8 Sim City FC Alineación oficial del equipo 'Sim City FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Latinos Muchachos

Goles Goles

  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Muchachos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ryan Aubin va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yahyobek Teshaboev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sim City FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 13, quan Conrad LaChapelle va posar els visitants City per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Al Hill-Walker va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ronald Herrera de City l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): City va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Al Hill-Walker va quedar-se sol davant el porter Kevin Dwyer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Shelby McKinstry, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Kevin Dwyer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Shelby McKinstry, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.