Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729833656

Liga 729833656 Información oficial sobre el partido 729833656 en Hattrick

29.04.2024 01:00:00

Dinamo Kingz Football Club Alineación oficial del equipo 'Dinamo Kingz Football Club' en el partido 5 - 1 UNESAM Alineación oficial del equipo 'UNESAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Dinamo Kingz Football Club Alineación oficial del equipo 'Dinamo Kingz Football Club' en el partido 9 - 0 UNESAM Alineación oficial del equipo 'UNESAM' en el partido
Es un cenizo 9.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Kingz Football Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Mattias Depasse va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Football.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hugo Cinta va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Football va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mattias Depasse progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Football a 4 - 1. Rasesh Rathod va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Egeo De Geronimo es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yahir Itza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Football va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Egeo De Geronimo en un 1 contra 1 amb el porter Tyree Barkley, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Mattias Depasse va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

UNESAM

Goles Goles

  • 150 Minuto 58 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Ole Bieder de UNESAM va reduir diferències a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Mitchel James, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Football, però Brenden Korman no va poder encertar el xut.