Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729828878

Liga 729828878 Información oficial sobre el partido 729828878 en Hattrick

25.03.2024 01:00:00

Cheetahz Alineación oficial del equipo 'Cheetahz' en el partido 1 - 2 Tybee Beach Glory Alineación oficial del equipo 'Tybee Beach Glory' en el partido
1 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 2
0 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
54 % Posesión 90' 46 %
Normal Táctica Normal
Cheetahz Alineación oficial del equipo 'Cheetahz' en el partido 1 - 2 Tybee Beach Glory Alineación oficial del equipo 'Tybee Beach Glory' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cheetahz Alineación oficial del equipo 'Cheetahz' en el partido 2 - 1 Tybee Beach Glory Alineación oficial del equipo 'Tybee Beach Glory' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,1 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cheetahz

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Jacinto Sánchez Zorrilla va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cheetahz.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aguinaldo Albino va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Clemente Gonçalves Loureiro va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Rupert Groffen va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Mohammad Hossein Emad va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Cheetahz va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Clemente Gonçalves Loureiro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Derek Lykins de Cheetahz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tybee Beach Glory

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Neil McCauley que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): TBG agafava avantatge al minut 66 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Madsen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Dustin Craig va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén David Lo Turco de TBG es va guanyar la targeta groga merescudament.