Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729825091

Liga 729825091 Información oficial sobre el partido 729825091 en Hattrick

29.04.2024 01:00:00

Nabaria Alineación oficial del equipo 'Nabaria' en el partido 2 - 0 Naptown Redux Alineación oficial del equipo 'Naptown Redux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nabaria Alineación oficial del equipo 'Nabaria' en el partido 1 - 1 Naptown Redux Alineación oficial del equipo 'Naptown Redux' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nabaria

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Erik Stiles entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Nabaria, un peu providencial d'en Branson Au va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Josh Hensley va augmentar l'avantatge de Nabaria a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Nabaria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Sam Boehm des de l'esquerra va sortir desviat.

Naptown Redux

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Naptown va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Alessio Malagoli va quedar-se sol davant el porter Anthony Scrima, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Borzysław Broll al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Naptown va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Saul Willette es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Alessio Malagoli quasi aconsegueix empatar per Naptown al minut 70, però Anthony Scrima va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fernando Tudor va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.