Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729823083

Liga 729823083 Información oficial sobre el partido 729823083 en Hattrick

13.05.2024 01:00:00

AJ's Strikeforce Alineación oficial del equipo 'AJ's Strikeforce' en el partido 0 - 3 Buckhead Beatniks Alineación oficial del equipo 'Buckhead Beatniks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AJ's Strikeforce Alineación oficial del equipo 'AJ's Strikeforce' en el partido 1 - 1 Buckhead Beatniks Alineación oficial del equipo 'Buckhead Beatniks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AJ's Strikeforce

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Horacy Stopiński va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 25 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Horacy Stopiński quasi empata el partit al minut 25, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Strikeforce va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Igor Czajkowski va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Eduard Painecura va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 31 (Ocasión de falta): Strikeforce va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 31, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Eduard Painecura i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Strikeforce, però el xut de Duarte Bont va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Sheldon Williams va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Lucas José Pittaluga de Strikeforce va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 204 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Horacy Stopiński es va posar les mans a la cara després que al minut 60 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Giuseppe Mecacci s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Buckhead Beatniks

Goles Goles

  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Magnus Brambrink s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Leonid Vakhrin, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): 巴柯 (Baqi) 吐尔浑 (Turghun) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 0 - 2 per a Buckhead.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Philipp Kerckerinck de Buckhead va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Villy Jensen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jacek Sekściński, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Philipp Kerckerinck va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Al minut 48 en Janusz Zgorzałek va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.