Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729822782

Liga 729822782 Información oficial sobre el partido 729822782 en Hattrick

08.04.2024 01:00:00

Sporting LP Alineación oficial del equipo 'Sporting LP' en el partido 5 - 1 Team Ruffinski Alineación oficial del equipo 'Team Ruffinski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting LP Alineación oficial del equipo 'Sporting LP' en el partido 4 - 0 Team Ruffinski Alineación oficial del equipo 'Team Ruffinski' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting LP

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Włodzimierz Śladewski va donar a Sporting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 44 Konsta Vyyryläinen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Włodzimierz Śladewski es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sporting pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joe 'Four' Evers va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sporting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Włodzimierz Śladewski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Łukasz Grzeszczak va intentar anar-se'n per velocitat al minut 27 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Łukasz Grzeszczak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Włodzimierz Śladewski de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Włodzimierz Śladewski va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Team Ruffinski

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 43 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Magnus Vining de Ruffinski marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ruffinski va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wilke Nägeli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Nicolai Winter quasi aconsegueix empatar per Ruffinski al minut 42, però Pío Herrera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Dettlaff.