Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729822776

Liga 729822776 Información oficial sobre el partido 729822776 en Hattrick

25.03.2024 01:00:00

Othitikos C.F.P. Alineación oficial del equipo 'Othitikos C.F.P.' en el partido 1 - 2 Team Ruffinski Alineación oficial del equipo 'Team Ruffinski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Othitikos C.F.P. Alineación oficial del equipo 'Othitikos C.F.P.' en el partido 2 - 3 Team Ruffinski Alineación oficial del equipo 'Team Ruffinski' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Othitikos C.F.P.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Victor Dunaway, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Othitikos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Nicko Albrando es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 79, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Micky Ryan de Othitikos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Team Ruffinski

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 66 minuts Jahanshah Bayat Paridari va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 68, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Leon Millar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Nicolai Winter va encarar al porter al 6, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jahanshah Bayat Paridari sol davant la porteria al minut 24, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Ruffinski va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Bogdan Dettlaff que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jahanshah Bayat Paridari va fer una jugada per la banda esquerra, però Neil Brown va aturar el seu xut.