Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729822010

Liga 729822010 Información oficial sobre el partido 729822010 en Hattrick

29.04.2024 01:00:00

Bajen NYC Alineación oficial del equipo 'Bajen NYC' en el partido 1 - 1 Pinhead Nation Alineación oficial del equipo 'Pinhead Nation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bajen NYC Alineación oficial del equipo 'Bajen NYC' en el partido 1 - 0 Pinhead Nation Alineación oficial del equipo 'Pinhead Nation' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bajen NYC

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Miroslav Husár va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Bajen empatava el partit, 1 a 1, al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Matvey Povarnitsyn del Bajen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Marcello Tritos va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Arnaud Protin, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert-Jan Agterberg va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Joni Karppinen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Albert-Jan Agterberg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bajen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arnaud Protin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Üzeyir Ayçiçek de Bajen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pinhead Nation

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pinhead eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 26, Darious Hovey va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinhead van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Ade Kusaeri va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Pinhead van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Roudolphe Tatiefang no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pinhead, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Evan Reading va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.