Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729794292

Liga 729794292 Información oficial sobre el partido 729794292 en Hattrick

06.05.2024 00:50:00

FC Guayita Alineación oficial del equipo 'FC Guayita' en el partido 5 - 0 Skyline FC Alineación oficial del equipo 'Skyline FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Guayita Alineación oficial del equipo 'FC Guayita' en el partido 4 - 1 Skyline FC Alineación oficial del equipo 'Skyline FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Guayita

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Dré Strijmeers de Guayita, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): José Bernardino Domingues Costa va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 57 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Als 59 minuts de joc, els nois de Guayita van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes José Bernardino Domingues Costa augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del Guayita va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Flavio Struglia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pavol Kriška es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Guayita per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Flavio Struglia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan José Bernardino Domingues Costa de Guayita gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Skyline FC

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Luís Conde va encarar al porter al 19, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Oscar Hoving sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Óscar Cotes per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Luís Conde de Skyline amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ariel Aldana.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Leonardo Raad de Skyline va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en José Leonardo Raad va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.