Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729788389

Liga 729788389 Información oficial sobre el partido 729788389 en Hattrick

25.03.2024 00:45:00

Mongoles FC Alineación oficial del equipo 'Mongoles FC' en el partido 3 - 2 CORAZON TARMEÑO FC Alineación oficial del equipo 'CORAZON TARMEÑO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mongoles FC Alineación oficial del equipo 'Mongoles FC' en el partido 4 - 2 CORAZON TARMEÑO FC Alineación oficial del equipo 'CORAZON TARMEÑO FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mongoles FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Mongoles va posar-se per davant 1 - 0 al minut 5, quan Juan Zavaleta va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Mongoles va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Renato Kunzmann, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nicomedes Godiño que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mongoles a 3 - 0. Renato Kunzmann va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Francisco Javier Rodríguez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

CORAZON TARMEÑO FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, CORAZON va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Gustavo Pino va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 190 Minuto 63 (Gol de falta): En Leonardo Gualber va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Francisco Blume va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en 稜 (Ryo) 末次 (Suetsugu).
  • 250 Minuto 57 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de CORAZON van pujar a rematar. Però en Oto Ocharán la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Leonardo Gualber va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Blume de CORAZON es va guanyar la targeta groga merescudament.