Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729788383

Liga 729788383 Información oficial sobre el partido 729788383 en Hattrick

18.03.2024 00:45:00

CORAZON TARMEÑO FC Alineación oficial del equipo 'CORAZON TARMEÑO FC' en el partido 5 - 2 GSPONY Alineación oficial del equipo 'GSPONY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CORAZON TARMEÑO FC Alineación oficial del equipo 'CORAZON TARMEÑO FC' en el partido 1 - 2 GSPONY Alineación oficial del equipo 'GSPONY' en el partido
Tiene mucha potra 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CORAZON TARMEÑO FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 3 minuts quan Gustavo Pino va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Oto Ocharán, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16, CORAZON va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Leonardo Gualber, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): CORAZON va augmentar la diferència quan Oscar Valdez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CORAZON. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Lucas Mamani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CORAZON a 5 - 2. Francisco Blume va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Alonso Montero al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Oscar Valdez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Oscar Valdez de CORAZON gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oto Ocharán per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Alonso Montero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

GSPONY

Goles Goles

  • 150 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57, Valentín Hinojosa va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera GSPONY tornava a recuperar la confiança amb un 4 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): El GSPONY era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Manuel Terry va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Melanio Maldonado la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de GSPONY havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 37 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tönis Pferdekamp amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tönis Pferdekamp de GSPONY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.