Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729788378

Liga 729788378 Información oficial sobre el partido 729788378 en Hattrick

11.03.2024 00:45:00

LlegoOfc Alineación oficial del equipo 'LlegoOfc' en el partido 6 - 0 CORAZON TARMEÑO FC Alineación oficial del equipo 'CORAZON TARMEÑO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LlegoOfc Alineación oficial del equipo 'LlegoOfc' en el partido 5 - 0 CORAZON TARMEÑO FC Alineación oficial del equipo 'CORAZON TARMEÑO FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LlegoOfc

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): LlegoOfc va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Dušan Tanasić va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Ego La Cruz va incrementar l'avantatge de LlegoOfc amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): LlegoOfc va augmentar la diferència quan Jesús Erazo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): LlegoOfc va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Eduardo Olarte va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jack Quino va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 51 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan LlegoOfc va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de 剛 (Go) 牛尾 (Ushio) des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ego La Cruz quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Llacsahuanga al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 剛 (Go) 牛尾 (Ushio) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Jack Quino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Llacsahuanga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Eduardo Olarte va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Samu Korkea-aho es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 剛 (Go) 牛尾 (Ushio) de LlegoOfc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CORAZON TARMEÑO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gustavo Pino va entorpir al marcador d'en Francisco Blume per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Kensel Casimiro de CORAZON va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.