Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729788017

Liga 729788017 Información oficial sobre el partido 729788017 en Hattrick

29.04.2024 00:45:00

Defensor Magdalena FC Alineación oficial del equipo 'Defensor Magdalena FC' en el partido 1 - 4 Mitrones FC Alineación oficial del equipo 'Mitrones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Defensor Magdalena FC Alineación oficial del equipo 'Defensor Magdalena FC' en el partido 0 - 7 Mitrones FC Alineación oficial del equipo 'Mitrones FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defensor Magdalena FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Magdalena va reduir el marcador al minut 49 a 1 - 3 quan Sergio Beltrán Villalva va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Marco Cajas, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Mitrones, però Rafael Suárez no va poder encertar el xut.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El Magdalena va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Hilario Diogo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio Cherres de Magdalena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mitrones FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, 高 (Gao) 静伦 (Jinglun) de Mitrones va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Rafael Suárez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 24, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mitrones.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Mitrones va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Anthony Ibarra.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Ulfried Drexlmeier de Mitrones va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Rafael Suárez al minut 11 semblava entrar, però Óscar Sáinz Pardo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Ángel Samanamú, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mitrones va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Mitrones va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hildo De Maeyer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Samanamú de Mitrones es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.