Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729787777

Liga 729787777 Información oficial sobre el partido 729787777 en Hattrick

01.04.2024 00:45:00

parches Fc Alineación oficial del equipo 'parches Fc' en el partido 3 - 4 GameOverPeru FC Alineación oficial del equipo 'GameOverPeru FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
parches Fc Alineación oficial del equipo 'parches Fc' en el partido 2 - 4 GameOverPeru FC Alineación oficial del equipo 'GameOverPeru FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parches Fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del parches s'esgargamellaven dempeus per esperonar Marco Montellanos que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del parches van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guzmán Maceda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Julio Venero de parches empatava el partit: 3 - 3.

GameOverPeru FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Quan passaven 33 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del GameOverPeru. En Marcelino Calsa va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GameOverPeru prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en José Francisco Bresani.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a GameOverPeru l'avantatge per 1 - 3. Jaime Ipanaqué en va ser l'anotador.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): GameOverPeru agafava avantatge al minut 75 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar William Villacorta amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en José Francisco Bresani per la seva rapidesa. Al minut 38 va intentar marxar per velocitat d'en Ramón Godoy, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Aldo Falconí va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aristóteles Agapito que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, José Francisco Bresani va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafael Uixera va estar atent i va desviar la pilota a córner.