Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729787377

Liga 729787377 Información oficial sobre el partido 729787377 en Hattrick

18.03.2024 00:45:00

Samsonite F.C. Alineación oficial del equipo 'Samsonite F.C.' en el partido 2 - 2 Martinete FC Alineación oficial del equipo 'Martinete FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Samsonite F.C. Alineación oficial del equipo 'Samsonite F.C.' en el partido 2 - 1 Martinete FC Alineación oficial del equipo 'Martinete FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samsonite F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Samsonite sempre confia amb les genialitats d'en Christoph Friedrich Kuempel; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.
  • 110 Minuto 70 (Gol de falta): Una falta al minut 70 va proporcionar un lliure directe al Samsonite. Franco Loo va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Betto Morote va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Samsonite se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Christopher Malca va estar a punt d'avançar els locals al minut 55 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Martinete FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos González Noriega va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Passats 68 minuts de partit, Martinete es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Frank Lagos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Borja Navarro va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Luis Miguel Saucedo de Martinete, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!