Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729777298

Liga 729777298 Información oficial sobre el partido 729777298 en Hattrick

25.03.2024 00:45:00

Tambo el Tigre F.C. Alineación oficial del equipo 'Tambo el Tigre F.C.' en el partido 4 - 1 PUNTA NEGRA Alineación oficial del equipo 'PUNTA NEGRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tambo el Tigre F.C. Alineación oficial del equipo 'Tambo el Tigre F.C.' en el partido 5 - 1 PUNTA NEGRA Alineación oficial del equipo 'PUNTA NEGRA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tambo el Tigre F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Roberto Vila ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tambo es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Tambo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Roli Kenzelmann va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Daniel Schwohls es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tambo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stefan Yalyshev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Vila va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Schwohls va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant 将光 (Masamitsu) 若井 (Wakai) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Dimitar Ignatov de Tambo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PUNTA NEGRA

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Víctor Miguel Mesa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Manel Barrufet va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): PUNTA va estar a punt d'empatar al 47 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mehmet Altun que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip PUNTA Giancarlo Montalván quasi marca al minut 61 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Isaias Llaja l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en 賢史 (Satoshi) 宇野 (Uno) ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): PUNTA van seguir progressant per la banda dreta. Giorgio Funai va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.