Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729773798

Liga 729773798 Información oficial sobre el partido 729773798 en Hattrick

13.05.2024 00:45:00

Magua FC Alineación oficial del equipo 'Magua FC' en el partido 2 - 3 Bakoz FC Alineación oficial del equipo 'Bakoz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Magua FC Alineación oficial del equipo 'Magua FC' en el partido 0 - 3 Bakoz FC Alineación oficial del equipo 'Bakoz FC' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magua FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va premiar Magua amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Diego Ferreyra va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Magua pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Iribias va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Magua va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Lucas Almanza va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Luis Miguel Lizárraga va estar a punt d'empatar per a Magua quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Erim Topal va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el Magua va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luis Miguel Lizárraga no va estar gens encertat.

Bakoz FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Matteo Sigalotti de Bakoz després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 160 Minuto 69 (Gol de falta): Moritz Egerth va empatar per a Bakoz, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bakoz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Luis Pérez.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Bakoz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Matteo Sigalotti va quedar-se sol davant el porter Gianni López Torres, però aquest va poder aturar el xut.
  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Darío Fernando Martín va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gianni López Torres va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Joel León des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bakoz va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Darío Fernando Martín que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giacomo Solórzano de Bakoz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.