Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729755505

Liga 729755505 Información oficial sobre el partido 729755505 en Hattrick

04.03.2024 00:30:00

Torque FC Alineación oficial del equipo 'Torque FC' en el partido 1 - 2 Lolos Alineación oficial del equipo 'Lolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torque FC Alineación oficial del equipo 'Torque FC' en el partido 2 - 0 Lolos Alineación oficial del equipo 'Lolos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torque FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els seguidors del Torque van tornar a saltar d'alegria al minut 87. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Alfio Povaschuck que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Torque va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 35 que Amauri Moreno no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En André João Viveiros va fer al minut 79 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hamish Colquhoun, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al 85, Claudio von Känel hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Amauri Moreno. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lolos

Goles Goles

  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Ricardo Scelza va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hugo Pedrucci va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 19 minuts, el Lolos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Lolos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Diego Uriarte va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Lolos van sortir al contraatac al minut 86, però Martín Mercado va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Carlos Bizera de Lolos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.