Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729754076

Liga 729754076 Información oficial sobre el partido 729754076 en Hattrick

22.04.2024 00:30:00

La Chacra Football Club Alineación oficial del equipo 'La Chacra Football Club' en el partido 2 - 2 Guanchan Alineación oficial del equipo 'Guanchan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Chacra Football Club Alineación oficial del equipo 'La Chacra Football Club' en el partido 1 - 3 Guanchan Alineación oficial del equipo 'Guanchan' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Chacra Football Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Una falta al minut 13 va provocar un lliure directe. Stephan Gorbach el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 114 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Stephan Gorbach no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Chacrita va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bogusław Walotek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Henri Piensoho.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bogusław Walotek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amadeusz Wronowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Stephan Gorbach va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chacrita se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Guanchan

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Georges Masiello va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Guanchan va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 61. Serafín Andina va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): Guanchan va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Georges Masiello va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Serafín Andina va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paolo Casentini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.