Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729728826

Liga 729728826 Información oficial sobre el partido 729728826 en Hattrick

05.05.2024 23:40:00

NicOmega Alineación oficial del equipo 'NicOmega' en el partido 3 - 3 RCD Ejekat Alineación oficial del equipo 'RCD Ejekat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NicOmega Alineación oficial del equipo 'NicOmega' en el partido 2 - 0 RCD Ejekat Alineación oficial del equipo 'RCD Ejekat' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NicOmega

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Béla Szücs va anar a parar al cap de Pedro Leiva que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a NicOmega el 1 - 0.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): NicOmega equilibrava la balança al minut 41. En Grégoire Kempenaers, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jean-Philippe Villain de NicOmega va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 9 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Pepe Luis Colmelo estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marko Borojević va estar a punt de sentenciar el partit al minut 10, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Avraz Omer va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 214 Minuto 82 (Ocasión de penalti): NicOmega tenia un penal al seu favor al minut 82, però el porter va aturar el xut de Pepe Luis Colmelo amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Jules Séverin, t'estimo!!!''

RCD Ejekat

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ejekat eren letals, i Ivano Spedaliere va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Delfín 'Ferrus' Durán encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Sylvain Jacquemin només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Ejekat sabia com jugar al contraatac, i al minut 63, Delfín 'Ferrus' Durán va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Ejekat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Rachan Jaroenprasert des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rachan Jaroenprasert.