Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729681886

Liga 729681886 Información oficial sobre el partido 729681886 en Hattrick

15.04.2024 00:00:00

Pancadas Alineación oficial del equipo 'Pancadas' en el partido 1 - 3 Ubáira Esporte e Lazer F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubáira Esporte e Lazer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pancadas Alineación oficial del equipo 'Pancadas' en el partido 1 - 1 Ubáira Esporte e Lazer F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubáira Esporte e Lazer F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 3,9 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pancadas

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Pancadas no perdien la fe, i al minut 79 del partit, Otto Leme va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Otto Leme va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pancadas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Aníbal Pedra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Wladimir Guedes va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Otto Leme de Pancadas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ubáira Esporte e Lazer F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): FUTEBOL va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 13, quan Airton Português, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): FUTEBOL va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Pereira Bastos Gómez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el FUTEBOL va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Heitor Adriano Barreto, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): FUTEBOL quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rui Martins va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Pereira Bastos Gómez va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.