Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729680080

Liga 729680080 Información oficial sobre el partido 729680080 en Hattrick

18.03.2024 00:00:00

CORINTHIANS MA Alineación oficial del equipo 'CORINTHIANS MA' en el partido 0 - 1 união Brasil Alineación oficial del equipo 'união Brasil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CORINTHIANS MA Alineación oficial del equipo 'CORINTHIANS MA' en el partido 1 - 2 união Brasil Alineación oficial del equipo 'união Brasil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CORINTHIANS MA

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Guilherme Miramar va fer una magnífica aturada al minut 24, tot i el bon llançament de falta de Giuseppe Santoro.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tiaguinho Nazário Silva va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Umbelino Cittadino.

união Brasil

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Brasil Althair Prates va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 Genivaldo Tocantinense va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leonidas Gastaldi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Querubim Forjaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Digão Gluck de Brasil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luiz Rodrigo Allan de Brasil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.