Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729669795

Liga 729669795 Información oficial sobre el partido 729669795 en Hattrick

22.04.2024 00:00:00

One More Light F.C Alineación oficial del equipo 'One More Light F.C' en el partido 2 - 1 Machadianos F.C. Alineación oficial del equipo 'Machadianos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
One More Light F.C Alineación oficial del equipo 'One More Light F.C' en el partido 2 - 0 Machadianos F.C. Alineación oficial del equipo 'Machadianos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

One More Light F.C

Goles Goles

  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): Al 82 minuts, El OML va fer el 2-1. En Ioritz Azkarrun va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Raúl Barrenechea gairebé va marcar per a OML des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ioritz Azkarrun va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Barrenechea va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Kelaja Ryffel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): OML va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ioritz Azkarrun va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kelaja Ryffel.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Ioritz Azkarrun, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Iliyan Tzvetkov de OML va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Machadianos F.C.

Goles Goles

  • 125 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Isaia Borassi va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 15. 1-0.
  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Machadianos sabia com jugar al contraatac, i al minut 17, Florin Adam va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Carsten Milde quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emanuel Stronks de Machadianos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.