Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729669135

Liga 729669135 Información oficial sobre el partido 729669135 en Hattrick

13.05.2024 00:00:00

valone do prata Alineación oficial del equipo 'valone do prata' en el partido 1 - 4 Os Maneta Alineación oficial del equipo 'Os Maneta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
valone do prata Alineación oficial del equipo 'valone do prata' en el partido 2 - 1 Os Maneta Alineación oficial del equipo 'Os Maneta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valone do prata

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Valterley Manso Prado es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduzinho Nunes va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Guillaume Rottman va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 el valone va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dan Dobrinescu no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jano Herreman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Stanisław 'Polaco' Rybakowski de valone va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Os Maneta

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Erick Obregon que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Farouk Khalladi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): El jugador Robert Firganek de Maneta es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Maneta va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Jasper Castel va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.